Tap i Oslo

Posted on

Medaljejagende BMIL var Ajers motstander i Voksenhallen torsdag kveld. Ajer gjorde en relativt god kamp, men måtte til slutt se seg slått 6-4.

Hjemmelaget startet klart best, og Ajer fikk knapt låne ballen i den første halvdelen av åpningsperioden. Ajer klarte etter hvert å spille seg inn i kampen, og fikk sine muligheter på overganger. BMIL var likevel best i 1. periode, og ledet fortjent 2-1.

I midtperioden var Ajer gode. Hjemmelaget hadde fortsatt mye ball, men Ajer spilte fornuftig og oppofrende i sitt defensive spill. Hjemmelaget ble stort sett holdt på avstand, og Ole-kristian Bakker i Ajer-målet stoppet det som kom av skudd. Ajer satte én scoring i midtperioden, og det sto 2-2 etter midtperioden.

I den siste perioden tok Ajer ledelsen to ganger, dessverre klarte BMIL å svare kjapt ved begge anledninger. De scoret to nye mål etter personlige feil i Ajer-forsvaret, og sikret seg tre poeng.

BMIL er et godt innebandylag. De har stor bevegelse i sitt spill, og de er pasningssikre. Likevel følte Ajer-spillerne at de absolutt kunne tatt poeng i denne kampen. Ajer tapte denne kampen på grunn av et par personlige feil i egen sone, og mangel på disiplin. Ajers spillere følte nok at mange marginale dommeravgjørelser gikk imot laget i store deler av kampen, dette førte til mer og mer frustrasjon og surving blant Ajerspillerne. Til tross for å ha ledet to ganger i 3. periode, endte kampen med hjemmeseier. Kanskje kunne man fått med seg noe fra denne kampen, om fokuset hadde vært der det skal være hele veien?

Kampfakta finner du her. Neste kamp for Ajer er mandag 25. februar kl. 20.00, da kommer Lyn på besøk.