Nytt tap for A-laget

Posted on

Ajer gikk på nok et stortap da de gjestet Jessheim søndag. Hjemmelaget, Ull/Kisa, kunne til slutt enkelt kontrollere inn til 11-5-seier.

Ajer hang relativt bra med i starten av matchen. Hjemmelaget var best, men Ajer hadde også sine muligheter til å score mål i den første perioden. Likevel kunne hjemmelaget gå til den første pausa med en fortjent 2-0-ledelse.

I starten av midtperioden fikk Ajer sin redusering, Helge Larsen satte inn 1-2. Og etter drøye 12 minutter, var vi like langt, etter at Robin Sandlie satte inn 2-2 etter en Ajer-kontring. Derfra og ut, var det hjemmelaget som var best i det meste. De satte tre mål i siste del av midtperioden, og ledet komfortabelt 5-2 før de siste tjue.

Ajer fikk en tidlig redusering i siste perioden, men håpet om poeng ble kjapt slukket av hjemmelaget. De kjørte på i den siste perioden, også Ajer kom til mange sjanser i denne perioden. Det ble Hawaii-preget innebandy hvor sjansene kom i begge ender. Perioden endte 6-3, og hjemmelaget vant dermed 11-5.

Ajer slapp til altfor mange billige baklengsmål i denne matchen. Ull/Kisa har flere gode skyttere, og når disse får både tid og rom, blir man selvfølgelig straffet. Selv om Ajer hang godt med i halve kampen, ble det til slutt en fullt fortjent hjemmeseier.

Kampfakta finner du her. Neste kamp er førstkommende fredag, hjemme mot serieleder Vålerenga.