NOR92 var altfor gode!

Posted on Updated on

Ajer hadde lite å stille opp med i onsdagens hjemmekamp i 1. divisjon. NOR92 hadde få problemer med å slå Ajer 1-8 (0-4, 1-3, 0-1).

Bortelaget tok ledelsen kjapt, og gjorde også 0-2 da de fikk muligheten i overtallsspill etter drøye 7 minutter. Bortelaget fortsatte å styre spillet, og de produserte sjanser i de fleste bytt. 0-3 kom etter drøye 12 minutter. Ajer fikk muligheten i spill 5 mot 4 og også 5 mot 3 etter drøye 15 minutter av den første perioden. Først da klarte Ajer å produsere målsjanser. På utrolig vis klarte likevel ikke hjemmelaget å score da heller. Treff i tverrligger, redning på streken og bom på åpent mål var det nærmeste Ajer kom nettkjenning. I stedet gjorde NOR92 0-4 i periodens siste minutt.

Den andre perioden var hakket bedre for hjemmelaget, men gjestene fra Buskerud hadde fremdeles full kontroll på matchen. De satte to kjappe scoringer i periodens tredje minutt. Ajers trøstemål ble satt inn av Helge Larsen midtveis i perioden, vakkert framspilt av Arya Dehnavi. Bortelaget satt en ny scoring på slutten av perioden, slik at det sto 1-7 etter to perioder.

I den siste perioden var Ajer litt mer med i matchen. Dette var nok mest på grunn av at bortelaget tok det litt mer med ro. Ajer produserte noen sjanser i denne perioden, men klarte ikke å sette ballen i mål. NOR92 satte inn en ny scoring, og dermed ble sluttresultatet 1-8.

Tre poeng ble med bussen til NOR92 hjem til Buskerud, det var 100% fortjent! NOR92 er et meget godt lag, ballsikre, bevegelige og solide på alle plasser. Ajer var ikke i nærheten av poeng, så ærlige må vi være. Vi takker NOR92 for kampen, og ønsker lykke til videre i sesongen. Vi tror de vinner denne serien!

Ajers lyspunkt var at 15-åringen Sverre Mikkelsen Olsbyengen gjorde en god figur i Ajer-målet da han kom inn før den siste perioden. I tillegg fikk Tobias Vermund (15) sin debut på Ajers A-lag helt på slutten av kampen, det er hyggelig!

Neste match spilles søndag 15. oktober. Da går turen til Østfold, og Øreåsen. Der skal vi gi hjemmelaget langt tøffere kamp om de tre poengene.