Hjemmeseier mot BMIL

Posted on Updated on

Ajer tok tre poeng hjemme mot BMIL i 1. divisjon onsdag kveld. Seieren satt imidlertid svært langt inne, men Ajer kunne til slutt juble for seier 6-5 (0-3, 5-1, 1-1).

Sjukdom og skader gjorde at Ajer måtte stille litt annerledes enn planlagt. Det er imidlertid ingen unnskyldning for at Ajer ikke var helt påskrudd i starten av matchen. Selv om Ajer skapte noen sjanser, var det kun bortelaget som scoret mål i den første perioden. Det sto 0-3 på tavla i Hedmarkhallen etter de første 20 minuttene.

I den første pausa var Ajer-spillerne fullstendig enige om at de måtte opp flere hakk, tempo og presisjon manglet i den første perioden. Det var likevel bortelaget som scoret midtperiodens første mål, de gikk opp til 0-4 etter 1.01 av den 2.perioden. Da begynte nok de fleste i hallen å tvile på om Ajer var kapable til å få et resultat ut av denne kampen. Heldigvis kom den første reduseringen kjapt. Øystein Nordmo satte inn 1-4 med et godt plassert skudd. Dette var en viktig scoring, og det virket som om Ajer-spillerne fikk energi og tro på at det var mulig å vinne kampen. Ajer tok fullstendig over kampen, og scoringene kom. Magnus Maller x 2, og et selvmål etter et skudd fra Seantia Zahedi gjorde at lagene var like langt på 4-4. Da bortelaget så pådro seg en utvisning, satte Helge Larsen inn 5-4 i overtallsspillet, snuoperasjonen var et faktum!

Den siste perioden startet derimot på verst tenkelig vis. BMIL utliknet til 5-5 etter at et skudd utenfor Ajer-målet, på heldig vis, fant veien til en bortespiller ved den andre stolpen. Det tok imidlertid bare 43 sekunder før Ajer var tilbake i ledelsen. Med sin tredje scoring for dagen, satte en brennhet Magnus Maller ballen opp i nettaket, og Ajer ledet 6-5 med ca 17 minutter igjen av kampen. Bortelaget presset på for en utlikning, men Ole-Kristin Bakker i Ajer-målet sto fram med flere gode redninger. Hjemmelaget holdt unna, og tok tre deilige poeng!

En rotete match med mye slurv endte dermed med seier. Hjemmelaget viste god moral ved å ikke gi opp da de kom under 0-4. Ajer-spillerne må være forrnøyde med det. Likevel har laget nok å jobbe med framover. Man må i hvert fall prøve å være med fra start i matchene i tiden som kommer.

Neste kamp er hjemme mot Ull/Kisa fredag 19. januar kl. 19.30!