Gamle og unge herjet med Øreåsen

Posted on Updated on

Ajers A-lag tok sin andre seier på tre dager fredag kveld. Øreåsen var på besøk, og de ble sendt hjem til Østfold med ti baklengs og null poeng.

Hjemmelaget tok tak i kampen fra start, og var i føringen igjennom hele kampen. Det var jevnt lenge, men Ajer avgjorde kampen med fire strake mål i den siste perioden. Kampen endte 10-5.

Hos hjemmelaget var det mye positivt i denne kampen. Ajers keepere gjorde en god jobb. Ole-Kristian Bakker var god, før han overlot plassen til Sverre Mikkelsen Olsbyengen, som også gjorde flere gode redninger. Brødrene Borza gjennomførte en meget god kamp. De ryddet opp i stor stil defensivt. De hadde også offensive bidrag; William hadde ett mål og en målgivende, mens Thomas bidro med en assist.

Ajers eldre brødrepar fungerte også godt i denne kampen. Terje Larsen (3 mål+1 assist) og Helge Larsen (2+1) spilte i rekke med Robin Sandlie (0+4). De produserte mål og sjanser i de fleste bytt.

Ajers mange tenåringer gjennomførte en veldig solid match! Brødrene Borza er nevnt. Adrian Aaen Skjærbekk gjennomførte en god kamp. Han hadde ikke scoret mål siden debuten, også mot Øreåsen, tidlig i sesongen. I går satte han inn to mål. Tobias Vermund var god, og scoret mål på et viktig tidspunkt i kampen. I tillegg kom Tobias Nilssen Opedal og Sebastian Lie (debutant) inn og gjorde en god jobb i den siste perioden.

Ajer manglet flere spiller i denne kampen. Dessverre måtte også kaptein Andreas Jensen kaste inn håndkleet med en ryggskade etter 1. periode. Det var derfor herlig å se at flere tok ansvar i denne kampen. Ajer vant fullt fortjent, og skaffet seg dermed en liten luke til Øreåsen på tabellen.

Kampfakta finner du her. Ajers neste kamp er førstkommende torsdag, borte mot BMIL.