Damelaget fortsetter å imponere!

Posted on Updated on

Ungjentene våre stilte opp i Ottestadhallen med tre innbyttere på laget og vi visste dette kom til å bli en hard kamp om poengene. Ottestad har hatt bra spill i det siste med bl.a 10-6-seier mot Nes og kun tap med ett mål mot sesongens suverene Gjøvik.

Kampen startet med bra spill fra våre jenter og vi hadde tre-fire store målsjanser før et par minutter hadde gått, men det var Ottestad som tok ledelsen med et svært bra og velplassert skudd av Trine Solheim, sesongens toppskårer i 2.divisjon. Vi jobbet hardt for utligning og etter 9.13 satt den endelig. Tiril fyrte av et skudd fra distanse som gikk inn ved stolperota. Rett etterpå tar vi ledelsen 2-1 etter kjempeinnsats av 13-åringen Maren som kriget ballen inn foran mål og en noe uheldig Ottestadspiller satt den i eget mål. Kampen var jevnspilt og igjen dukket Trine Solheim opp foran mål med et godt skudd; 2-2. Vi hadde ballen mest, men Ottestad var stadig frempå med kontringer. Mot slutten av 1.periode, fikk vi frislag ca.5 meter fra målet til Ottestad. De fleste forventet pasning til siden, men Tiril dunket ballen på mål og den gikk inn! 3-2-ledelse til jentene våre etter 1.periode. Morgan var fornøyd så langt.

2.periode var helt åpen spillemessig og begge lagene kunne fort ha laget flere mål enn de to Ottestad lagde og det ene vi stod for etter et hard, lavt direkteskudd av Ida.  4-4 etter to perioder.

I siste periode jobbet jentene våre knallhardt og hadde det meste av banespillet, men målet uteble. I steden gikk Ottestad opp i 5-4-ledelse ved at de snappet opp en pasning fra oss oppover på banen. Heldigvis utlignet Marte igjen med et knallskudd fra litt spiss vinkel flott fremspilt av Ane. Etter 5-5-målet hadde vi noen store sjanser og Ottestad et par veldig gode skudd, men keeperne storspilte og vår egen Vilde hadde noen match-reddende redninger. Vi etablerte et kjempetrykk mot Ottestadmålet og etter tre skudd med retur, fyrte Mia av en kanon klistra i krysset! Etter dette klarte vi nesten å holde på ballen i samtlige 4 minutter som gjenstod av kampen, selv om Ottestad presset med 6 utespillere etter å ha tatt ut keeper. For en innsats av alle på laget vårt! Gratulerer med nok en seier og takk for en spennende kamp til Ottestad! Da står jentene våre med 7 seire og kun 2 tap på de 9 kampene i årets 2.divisjon. Dette er langt over forventningene før sesongen, der målsettingen var å ta poeng i serien. Nå har vi altså 21! Morgan er i ekstase!

received_326927217925083

Kampfakta finner du her!